A felhasználói élmény javítása érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy cookie-kat tároljunk.

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.


Kezdőlap » Dekorvászon impregnált Loneta » Dekorvászon - baglyos impregnált loneta vászon


        

Dekorvászon - baglyos impregnált loneta vászon

 

Cikkszám: slvi-010
Grammsúly: 165 g/m²
Anyagfajta: Dekorvászon impregnált
Szélesség: 140 cm
Összetétel: 55% pamut-45% PE
Ár (nettó) : 2 512 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
3 190 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  folyóméter  

Baglyos impregnált dekorvászon méteráru, drapp alapon barna mókás baglyos mintával. Erős, strapabíró textil, mely rendkívül sokoldalúan felhasználható, kreatív alapanyag. Az impregnált vászon a vízállóság érdekében speciális anyaggal van kezelve. Ez a bevonat megvédi a vásznat a nedvességtől, ezért a vászon hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát és könnyebben tisztítható marad.



Szélessége: 140 cm.



Összetétele: 55% pamut és 45% poliészter.



Készülhet belőle: sötétítő, párnahuzat, falvédő, asztalterítő, táska



Spanyol, exkluzív megjelenésű, len hatású dekort direkt nagyobb igénybevételekre fejlesztik 140 cm széles méretben ( és 55% pamut-45% PE összetételben. Rendkívül ellenálló, színtartóssága kiemelkedő, mivel a színrögzítés különleges eljárással történik. A textil felületét impregnálással kezelik, ezáltal vízlepergető lesz. Kültéri használatra alkalmas.

NDBhM