A felhasználói élmény javítása érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy cookie-kat tároljunk.

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.


Kezdőlap » Pamutvászon » Pamutvászon - bogyós virágos


        

Pamutvászon - bogyós virágos

 

Cikkszám: spv-063
Grammsúly: 135 g/m²
Anyagfajta: Pamutvászon
Szélesség: 140 cm
Összetétel: 100% pamut
Ár (nettó) : 1 016 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
1 290 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  fm  

Virágos pamutvászon méteráru, fekete alapon piros, fehér, arany virágos-bogyós mintával. Népszerű, sokoldalúan használható anyag, kiválóan alkalmas ágynemű, gyerek ágynemű, ovis zsák, textil baba, táska, drapéria és dekorfüggöny, minden vászonból készíthető dolog varrására.


 

Szélessége: 140 cm



Összetétele: 100% pamut



Felhasználható: ágynemű, dekorfüggöny, táska, terítő, tornazsák



pamutvászon jó nedvszívó és légáteresztő képessége miatt viselése, illetve használata jó közérzetet biztosít, anyaga révén bőrbarát. A pamut fajlagos szakítóereje jó, a nedves szálak szakítószilárdsága nagyobb, mint a száraz szálaké. A pamut 20% nedvességet vehet fel anélkül, hogy nedvesnek hatna. A pamutszálak tapintása kellemes. A sok pozitív tulajdonsága mellett azért van negatív is. A rugalmassága igen csekély, nem rugalmas, ezért erősen gyűrődik.A 100%-os pamutszövetek beavatáskor mindkét irányban, akár 7-10%-ot is zsugorodhatnak. Az anyagmennyiség tervezésénél ezt a természetes adottságot vegye mindig figyelembe!

Yzg1N