A felhasználói élmény javítása érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy cookie-kat tároljunk.

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Akciós termékek

Legnépszerűbbek

Hírek

arr3TERÍTŐK, KÖTÉNYEK, TAKARÓK MÉRETRE!!!Igény szerint méretre készítünk terítőket, kötényeket és takarókat -kötények és takarók esetén fix... arr3AKCIÓ!Nézze meg leárazott termékeinket és válogasson....!... arr3NEM TETSZETT?Nem tetszett? Sajnáljuk! A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül ha visszajuttatja nekünk...

Kapcsolat

Webtextil
Telefonszám: +36 30 388 6950
info(a)webtextil.hu
Ügyfélszolg.: 08.00-18.00

» Elállás módja

Elállás módja

 

 

 

Az eredeti csomagolást - amennyiben releváns - minden esetben őrizze meg, mert csak ennek meglétével tudunk garanciát, illetve cserét vagy visszafizetést biztosítani! A számlát minden esetben elektronikus úton küldjük, tehát a dobozban vagy csomagolásban nem található!

 

Az Ön által meghatározott méretre általunk levágott textíliák vásárlása esetén - kivéve minőségi kifogás - a  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § 1. c) pontja értelmében nem gyakorolhatja az elállási jogot, mivel az olyan áru, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (azaz vágtak méretre).

 

A természeténél fogva visszaszolgáltatható termékek esetében  a termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) munkanapon belül elállhat írásban tett egyértelmű elállási nyilatkozat megtételével, majd a termékek 14 napon belül címünkre történő visszajuttatásával. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket - pl. a visszaküldés díját - Ön köteles megtéríteni, egyéb költség azonban nem terheli.

 

A visszaszolgáltatott termék korábban megfizetett árát az elállást követő max. 30 napon belül visszatérítjük. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a visszajuttatott termék lehetőség szerint felbontatlan gyári csomagolásban legyen, vagy ha már felbontotta a termék csomagolását, ügyeljen rá, hogy a csomagolás, valamint a termék minden része, tartozéka, leírása is SÉRTETLEN, TISZTA  állapotban visszajusson hozzánk.

 

Utánvéttel visszaküldött csomagokat NEM veszünk át. A visszatérítés minden esetben átutalással (bankkártyás fizetés esetén bankkártyára történő visszautalással) történik.

 

A csomag tartalmának sérülésére vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül, ezért a csomag tartalmát és sértetlenségét még a szállító jelenlétében ellenőrizze!

 

A reklamáció nélkül át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a kiküldés és visszaszállítás díját, valamint méretre vágott méteráru esetén a termékek árát a Szolgáltató az ÁSZF-nek megfelelően a Megrendelőre terheli, és újbóli kézbesítés kizárólag előreutalás esetén vállalunk.

YzUzND