A felhasználói élmény javítása érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy cookie-kat tároljunk.

 

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Akciós termékek

Legnépszerűbbek

Ár 1 090 Ft
Ár 1 380 Ft
Ár 1 690 Ft

Hírek

arr3TERÍTŐK, KÖTÉNYEK, TAKARÓK MÉRETRE!!!Igény szerint méretre készítünk terítőket, kötényeket és takarókat -kötények és takarók esetén fix... arr3AKCIÓ!Nézze meg leárazott termékeinket és válogasson....!... arr3NEM TETSZETT?Nem tetszett? Sajnáljuk! A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül ha visszajuttatja nekünk...

Kapcsolat

Webtextil
Telefonszám: +36 30 388 6950
info(a)webtextil.hu
Ügyfélszolg.: 08.00-18.00

Üzleti feltételek

Általános szerződési feltételek

 

A Webtextil  webáruházban leadott megrendelésekről elektronikus levélben (e-mail-ben) küldött visszaigazolás írásban kötött szerződésnek minősül. A szerződés hivatalos nyelve magyar, melyet a Webtextil  webáruház üzemeltetője elektronikus úton iktat és a rendelést követő 1 évig tárol. Ezen szerződés megfelel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 3. § (1)-ben foglaltaknak.

 

1. A SZERZŐDÉS TÁRGYA
 

1.1. A Webtextil webáruház Nagy Mariann egyéni vállalkozó (székhelye: 2510 Dorog Schmidt Sándor ltp 34.; adószám: 67218156-2-31) http://www.webtextil.hu internetes oldalon elérhető, eladásra kínált termékkatalógusa.

1.2. Nagy Mariann egyéni vállalkozó mint Szállító és a Vevő között a webáruházban történő megrendelés Szállító által történő visszaigazolásával szállítási szerződés (a továbbiakban: Szállítási Szerződés) jön létre a jelen feltételek szerint.

1.3. Nagy Mariann egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Szállító) a webáruház üzemeltetéséhez szükséges hatósági engedélyekkel rendelkezik.

 

2. A SZERZŐDŐ FELEK ADATAI
 

2.1. A Szállítási Szerződés Nagy Mariann egyéni vállalkozó mint Szállító és a webáruházban megrendelést leadó személy mint Vevő (a továbbiakban: Vevő) között jön létre. A Szállító kizárólag a http://www.webtextil.hu internetes oldalon leadott, a termékkatalógusból kiválasztott termékek vonatkozásában, a megrendelés feltételeinek megfelelően elküldött megrendelések teljesítéséért felel.

2.2. A Vevő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat, és a Szállító ennek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás, valótlan adatok megadásából eredő károk teljes mértékben a Vevőt terhelik. 
A Szállító a hibás vagy valótlan regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a regisztráció valódiságát ellenőrizni. A Vevő a megrendelés és vásárlás során megadott adatai kezeléséhez jelen szerződéssel a Szállító Adatkezelési Szabályzatában foglalt feltételekkel hozzájárul.

 

3. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

3.1. Árak

  • 3.1.1. A megrendelhető termékek ára a http://www.webtextil.hu internetes oldalon található termékkatalógusban kerülnek meghatározásra. A termékkatalógusban feltüntetett árak a termékeket terhelő valamennyi adót, járulékot tartalmazó végső fogyasztói árai, amelyek érvényessége minden esetben az adott megjelenés időpontjára vonatkozik.  A webáruházban szereplő árak, csak interneten történő megrendelés esetén érvényesek.
  • 3.1.2. A Szállító a Vevő által megrendelt terméket minden esetben a megrendeléskor érvényes végső fogyasztói áron szállítja a Vevő részére.
  • 3.1.3. A Vevő megrendelésének módosítása esetén a módosított megrendelés a módosítás időpontjában érvényes kondíciókkal kerül teljesítésre.
  • 3.1.4. A megrendelt termékek szállításának díját a Vevő köteles megfizetni a termék árának megfizetésével egyidejűleg. A szállítás díja a http://www.webtextil.hu internetes oldalon kerül meghatározásra.
  • 3.1.5. A Vevő házhoz szállítás esetében a termék árát és a szállítás díját, helyszíni átvétel esetében a termék árát a megrendelést követően átutalással, bankkártyás fizetéssel, vagy a megrendelt termékek kézhezvételekor postai utánvéttel (készpénzben) köteles kiegyenlíteni.

3.2. A megrendelés és annak visszaigazolása

  • 3.2.1. A Vevő tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van.
  • 3.2.2. A Webtextil webáruház rendszere minden érvényes megrendelésnek automatikusan rendelésazonosító számot ad, melyet a megrendelés jóváhagyását követő oldalon, illetve a Vevő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. A Vevő tudomásul veszi, hogy kizárólag ezen rendelésazonosítóval rendelkező megrendelések érvényesek.
  • 3.2.3. A Szállító a megrendelés leadását követően haladéktalanul visszaigazolja, amely visszaigazolással létrejön a felek között a szállítási jogviszony. Amennyiben a megrendelés visszaigazolása nem történik meg, úgy a Vevő szabadul ajánlati kötöttsége alól. A Szállító a megrendelést a szállítási feltételekben megadottak szerint teljesíti.

3.3. Az áru átvétele, a vásárlástól való elállás

  • 3.3.1. A Vevő vállalja, hogy a visszaigazolt megrendelésben feltüntetett, és az általa megadott címre kiszállított árut átveszi, és annak ellenértékét maradéktalanul megfizeti. A Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a kiszállított árut neki felróható okból nem veszi át, úgy az ebből eredő kárt és költséget köteles a Szállító részére megfizetni.
  • 3.3.2. A Vevő a természeténél fogva visszaszolgáltatható termékek esetében jelen szerződéstől - és ezzel a vásárlástól -  a termék kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) munkanapon belül elállhat írásban tett egyértelmű elállási nyilatkozat megtételével, majd a termékek 14 napon belül a Szállító címére történő visszajuttatásával. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő köteles megtéríteni, egyéb költség azonban a Vevőt nem terheli. A Szállító a visszaszolgáltatott termék Vevő által korábban megfizetett árát köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül a Vevő részére visszatéríteni.

 

4. VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK, PANASZKEZELÉS


4.1. A Webtextil webáruház működésével, az áruk kiszállításával, garanciával és elállással kapcsolatos információkat a webáruház "Vásárlás és működés", „Szállítási információk” és "Elállás menete" menüpontjai tartalmazzák.

4.2. A Vevő a Szállító teljesítésével kapcsolatos panaszát az info@webtextil.hu e-mail címen, vagy a 2510 Dorog Schmidt Sándor ltp 34. postacímre megküldött postai levélküldemény formájában közölheti. A Szállító a vevői panaszt 30 napon belül megvizsgálja és annak eredményéről, valamint a jogorvoslati lehetőségekről írásban tájékoztatja a Vevőt.

4.3. Levágott méterárut, rövidárut nem áll módunkban visszavenni, kivétel a minőségi kifogás, amit a vásárló a 4.2. bekezdésben foglaltak szerint érvényesíthet.

 

5. A SZERZŐDÉS IDŐBELI HATÁLYA, IRÁNYADÓ JOG, EGYÉB RENDELKEZÉSEK


5.1. Jelen szerződés a Vevő megrendelésének Szállító általi visszaigazolásával lép hatályba.

5.2. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, valamint az egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései az irányadók.

 

A weboldalon történő elírás, téves adatbevitel vagy frissítés elmaradásának jogát fentartjuk!

 

NDY3Y2RjN